Opname kwaliteit woningen

08 maart 2021

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw woning de komende jaren in orde is, heeft Rhiant medewerkers van het adviesbureau Raderadvies ingeschakeld om (in de periode van 8 maart tot 14 mei) de buitenkant van de woningen, appartementen en algemene ruimtes van woongebouwen te controleren. In dit nieuwsbericht leest u wat er precies gaat gebeuren en wat u hiervan merkt.

Woning opname
Raderadvies controleert de technische staat van de buitenkant van uw woning en van de algemene ruimtes bij appartementen. Algemene ruimtes zijn de ingangen, galerijen, trappenhuizen en de bergingsgangen van een gebouw. Zij leggen vast wat ze zien, onder andere door het maken van foto’s. Het balkon van appartementen en de achtergevel van woningen worden indien mogelijk ook geïnspecteerd. Medewerkers van Raderadvies kunnen hiervoor bij u aanbellen. Dit zal steekproefsgewijs uitgevoerd worden en u hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Wanneer?
Dit gebeurt in de periode 8 maart tot 14 mei 2021. De medewerkers van Raderadvies dragen bedrijfskleding en kunnen zich ook legitimeren, zie onderstaand een voorbeeld van de legitimatie. Tevens kunnen de medewerkers van Raderadvies op uw verzoek, een kopie van deze brief laten zien.

Waarom?
Na de opnames weten we precies wat we op het gebied van technisch onderhoud de komende jaren kunnen verwachten.

Vragen
Heeft u een vraag? Stel deze gerust via info@rhiant.nl of op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 telefonisch via (078) 68 121 52.

Reageer op dit nieuwsbericht