Vacature: Administratief Medewerker (32-36 uur)

Kom jij ons team versterken? Rhiant is op zoek naar een medewerker administratie.

Word jij enthousiast van het werken met een digitaal facturatiesysteem, crediteurenadministratie, contractenregister, het verwerken van bankafschriften en het bijhouden van de volledige projectadministratie? En gaat je hart sneller kloppen van het meewerken aan een goede kwaliteit van administratie? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken.

Wat ga je doen?

Als medewerker administratie ben je verantwoordelijk voor de volledige crediteuren- en debiteuren administratie. Je pakt daarnaast ook de projectadministratie voor onze onderhouds- en nieuwbouw projecten aan en je helpt ons met het verder optimaliseren van onze processen.

Je werkt samen met een klein team binnen de afdeling met leuke en vaardige collega’s. Op de afdeling krijg je voldoende de kans om je kennis in de praktijk te brengen, maar ook om nog meer te leren. En dit alles binnen een financieel complexe en uitdagende omgeving van een woningcorporatie.

De komende periode staan de volgende uitdagingen op jouw agenda:

 • Het digitale factureringssysteem: je bewaakt de voortgang van facturen in het systeem en spreekt collega’s aan op hun verantwoordelijkheden;
 • Het contractenregister: je beheert het contractenregister en bewaakt dit proces zorgvuldig;
 • De betalingen van de crediteuren: je zorgt dat zij op tijd en juist betaald worden;
 • De bankafschriften: je zorgt dat de bankafschriften goed en op tijd worden verwerkt in de administratie;
 • De projectadministratie: je voert de volledige projectadministratie van de nieuwbouw- en onderhoudsprojecten.

Wat heb jij in huis?

 • Als medewerker administratie heb je MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde MBA opleiding, studeert nog SPD, studeert nog HBO bedrijfseconomie of je volgt een gelijkwaardige opleiding.
 • Je beschikt over 2 – 3 jaar werkervaring (dit is een pré).
 • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar.
 • Je werkt van nature resultaatgericht en zelfstandig.
 • Je hebt voldoende affiniteit met digitalisering.
 • Je bent flexibel en kan schakelen tussen een onderwerp wat al je aandacht vraagt en een collega die binnenloopt met een belangrijke vraag.

Wat bieden wij jou?

Rhiant biedt je een leuke uitdagende baan in een kleine en prettige organisatie. Je werkt binnen een leuk team met korte lijntjes in een organisatie die van maatschappelijk belang is. Daarnaast bieden we je het volgende:

 • Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Cao Woondiensten. De inschaling is afhankelijk van je ervaring en of je eerder bij een woningcorporatie hebt gewerkt.
 • Je ontvangt aan het eind van het jaar altijd een eindejaarsbonus.
 • Je krijgt alle ruimte je te ontwikkelen met een loopbaanontwikkelingsbudget én een marktconform budget voor functie gerelateerde opleidingen.
 • Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de intentie om te verlengen dan wel om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Werken bij Rhiant

Rhiant is een woningcorporatie in Hendrik-Ido-Ambacht met ongeveer 2.200 verhuureenheden. Samen met ons team van twintig medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor onze huurders en de woningzoekenden in Hendrik-Ido-Ambacht. Rhiant vindt namelijk dat iedereen recht heeft op een (t)huis. Onze missie is daarom ook:

Rhiant biedt een passend en betaalbaar (t)huis in een leefbare buurt in Hendrik-Ido-Ambacht.
 

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om prettig te wonen in een goed onderhouden woning in een schone, hele en veilige buurt. Hiervoor zetten wij ons elke dag in. En dat doen we niet alleen. We werken samen met huurders en onze partners om dit te realiseren. Hierbij is de wens van onze huurders het vertrekpunt voor ons handelen. Ook als dat iets vraagt wat eigenlijk niet helemaal past in onze standaarden en regels.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie (in de vorm van een motivatiebrief en je CV) naar solliciterenrhiantnl. Je kunt nog solliciteren tot 1 januari 2023. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Ben je benieuwd naar de functie, maar heb je nog een paar vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alex van der Stelt, manager Financiën, via (078) 681 2152.