Vacature: Medewerker Planning en Control

Vacature: Medewerker Planning en Control (32 uur)

Rhiant is een woningcorporatie met ongeveer 2.200 verhuureenheden. We hebben een sterke verankering in de samenleving van Hendrik-Ido-Ambacht. Met een team van 20 betrokken medewerkers werken we aan een fijn (t)huis in een schone en veilig buurt voor iedereen.  Wij staan dicht bij onze huurders en hun wens is ons vertrekpunt, ook als het niet direct lijkt aan te sluiten op onze standaarden. Creativiteit en innovatie zijn niet alleen van belang maar werken hierin verbindend.

Bij Rhiant zijn we trots op onze collegiale sfeer en de gezelligheid die dat meebrengt.

Ter versterking van ons team financiën zijn wij op zoek naar een:

Medewerker planning en control (32 uur)

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Financiën, een klein team professionele en betrokken collega’s, maar in deze functie beweeg jij je over de volle breedte van de organisatie.

Je bent de rechterhand van de Manager financiën. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de coördinatie en het samenstellen van de jaarrekening, managementrapportages, verantwoordingsstukken en prognoses. Je krijgt de vrijheid en de mogelijkheden om jouw inzicht en innovatietalent in te zetten om processen te controleren en te optimaliseren. Je zet je communicatieve vaardigheid in om je collega’s enthousiast mee te nemen dit proces.

Wat bieden we je?
Ruimte om jouw talenten bedrijfsbreed in te zetten binnen de uitdagende omgeving van een kleine woningcorporatie. Een fijne omgeving waar je samen met collega’s werkt aan een belangrijke maatschappelijke opgave.  Werkgeluk en een goede balans met privé.

Inschaling in schaal I, conform de cao-woondiensten, afhankelijk van je ervaring en elk jaar een eindejaar bonus. Oog voor persoonlijke ontwikkeling met een loopbaanontwikkelingsbudget én een marktconform budget voor functie gerelateerde opleidingen.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste collega die geïnteresseerd is in de hele gang van zaken binnen onze organisatie. Heb jij een afgeronde hbo-opleiding (financieel)? Ben jij collegiaal en begrijp jij het belang van samenwerking en goede communicatie binnen een kleine organisatie?  Denk jij graag, samen met collega’s, na over het optimaliseren van processen? Dan is dit een mooie kans voor jou en voor ons.

Wij hebben CBK werving & selectie gevraagd om ons te helpen bij deze procedure. Het volledige functieprofiel vind je op www.cbk.org. Wil je reageren, upload dan je cv en een motivatie via deze LINK

Heb je nog vragen over de functie of over de procedure bel dan gerust met Agnes van der Weiden 06 21203024. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden, maakt deel uit van de selectieprocedure.