Geen objecten gevonden

Eerste woningen De Straatjes staan online!

Publicatiedatum: 08-11-2022

 

De eerste vijf woningen in het project de Straatjes staan online! U kunt de woningen nu op www.woonkeus.nl vinden.

De woningen
Deze vijf woningen staan in de straat de Bezembinder (4 woningen) en de Dorpsomroeper (1 woning). Komende week worden nogmaals 5 woningen aangeboden in de straat de Kolenboer.

De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 98 vierkante meter. Alle woningen hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een inpandige badkamer, een zolder met vaste trap en een ruime tuin. Badkamer, keuken en toilet worden in een standaard uitvoering opgeleverd. In de keuken zijn 3 onderkastjes en 3 bovenkastjes, uitgevoerd met Magnolia witte frontjes met chromen handgrepen en een zwart aanrechtblad.

De woningen zijn energiezuinig en worden aangesloten op het warmtenet van HVC. Bijzonder aan dit project is dat de woningen van Rhiant opgeleverd worden met zonnepanelen.

Alle woningen worden als sociale huurwoning verhuurd (huurprijs onder €763,47, prijspeil 2022).

Interesse?
Heeft u interesse? Ga dan naar www.woonkeus.nl en reageer op de woningen. Misschien staat uw toekomstige huis hier wel tussen. De eerste woningen staan vanaf vandaag online. Alle beschikbare woningen worden via de reguliere wijze aangeboden via Woonkeus.

 

 

Deel deze pagina