Geen objecten gevonden

Naar overzicht

De Straatjes (De Volgerlanden)

Hendrik Ido Ambacht

Over dit project

Samen met Trivire ontwikkelen we 28 sociale huurwoningen in de Volgerlanden in het project De Straatjes. De 28 eengezinswoningen zijn verdeeld tussen de zes woonblokken in en staan tussen de koopwoningen. Rhiant zal 14 van deze woningen verhuren en Trivire verhuurt de overige 14 woningen. 

De woningen
De 14 rijwoningen van Rhiant liggen verspreid over 3 woningbouwblokken in de wijk De Straatjes. De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 98 vierkante meter. Alle woningen krijgen een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een inpandige badkamer, een zolder met vaste trap en een ruime tuin. Badkamer, keuken en toilet worden in een standaard uitvoering opgeleverd. In de keuken komen 3 onderkastjes en 3 bovenkastjes, uitgevoerd met Magnolia witte frontjes met chromen handgrepen en een zwart aanrechtblad.

De woningen zijn energiezuinig en worden aangesloten op het warmtenet van HVC. Bijzonder aan dit project is dat de 14 woningen van Rhiant opgeleverd worden met zonnepanelen.

Alle woningen worden als sociale huurwoning verhuurd (huurprijs onder €763,47, prijspeil 2022). 

Beelden de straatjes
Aan de bovenkant van deze pagina kunt u op de foto's klikken. De foto's worden dan uitvergroot zodat u goed kunt zien hoe de woningen en de nieuwe buurt er uit komen te zien. 

Straatnamen bekend
De straatnamen van de Straatjes zijn bekend! Rhiant zal woningen bouwen in: 
- Blok 2: Bezembinder
- Blok 3: Kolenboer
- Blok 5: Dorpsomroeper

Interesse?
Heeft u interesse? Zorg dan dat u ingeschreven staat bij www.woonkeus.nl. Alle woningen worden via de reguliere wijze aangeboden via Woonkeus. Het duurt nog wel even voordat de woningen op Woonkeus verschijnen en dat u op de woningen kunt reageren. De start van de bouw is in maart 2022. De verwachting is dat de woningen in het derde kwartaal van 2022 via Woonkeus te huur staan. De woningen worden naar verwachting in november 2022 opgeleverd.

Meer informatie over De Straatjes kunt u terugvinden op www.devolgerlanden.nl
Wanneer er meer bekend is over dit project, dan kunt u dat lezen op onze website.

 


Algemeen

  • Plaats Hendrik Ido Ambacht

Locatie op kaart