Herontwikkeling Margrietstraat, Marijkestraat en Willem de Zwijgerstraat

 

Rhiant heeft het voornemen om de komende jaren de eengezinswoningen aan de Margrietstraat, Marijkestraat en Willem de Zwijgerstraat te slopen en vervangen door nieuwe appartementen en eengezinswoningen. Een ingrijpende maar noodzakelijke keus met veel impact voor de bewoners.

Speciaal voor de bewoners hebben we een website gecreëerd waar zij alle informatie terug kunnen vinden over het project. Dit is www.indeoranjebuurt.nl. Het project in de Marijkestraat, Margrietstraat en Willem de Zwijgerstraat heeft als projectnaam de Oranjebuurt gekregen. We hebben hiervoor gekozen omdat we graag een eenvoudige en herkenbare projectnaam wilden die we voor dit project konden gebruiken. Daarnaast wilden we graag een leuke naam geven aan de toekomstige buurt. Hoe we op de Oranjebuurt zijn gekomen? Alle straten hebben iets te maken met ons Koningshuis oftewel het huis van Oranje-Nassau. Daarom vonden wij de Oranjebuurt goed bij de toekomstige wijk passen. Zo hebben we voor het project een duidelijke
naam.

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het e-mailadres bewonersbegeleiding@rhiant.nl of telefoon 078 – 68 121 52.