Missie en Visie

Rhiant is, binnen het gebied van de Drechtsteden, een kleine, actieve en klantgerichte corporatie. Rhiant beheert ruim 1800 woningen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Onze missie is:
Rhiant biedt een passend en betaalbaar (t)huis in een leefbare buurt in Hendrik-Ido-Ambacht.
 

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om prettig te wonen in een goed onderhouden woning in een schone, hele en veilige buurt. Hiervoor zetten wij ons elke dag in. En dat doen we niet alleen. We werken samen met huurders en onze partners om dit te realiseren. Hierbij is de wens van onze huurders het vertrekpunt voor ons handelen. Ook als dat iets vraagt wat eigenlijk niet helemaal past in onze standaarden en regels.

Samen op weg naar een thuis
In ons ondernemingsplan 2020-2024 Samen op weg naar een thuis vindt u onze volkshuisvestelijke, maatschappelijke en bedrijfsmatige koers voor de komende jaren. U vindt hier de zes pijlers waar Rhiant zich de komende jaren op zal richten. Ook kunt u de eerste stappen die wij vanaf 2020 gaan zetten om onze doelen te behalen, terugvinden in het ondernemingsplan. Onze missie, ambities en kernwaarden die u kunt teruglezen, geven weer waar we de komende jaren voor willen gaan en staan. We gebruiken ze hierbij niet als blauwdruk, maar meer als een kompas dat richting en houvast biedt in de koers die we varen.

 
U kunt ons ondernemingsplan: Samen op weg naar een thuis, hieronder terugvinden: