Laatste nieuwsberichten

Duurzaamheid

Duurzaamheid

21 december 2017


Rhiant wil in 2017 en 2018 ongeveer 500 woningen energetisch verbeteren met als doel gemiddeld energielabel B voor ons hele bezit.  Hiervoor is medewerking van de bewoners nodig. Per complex informeren we de bewoners over het plan “goedkoper warmer wonen”. Als 70% van de bewoners wil mee doen, starten we met de uitvoering. Inmiddels zijn er al 110 woningen verduurzaamd van gemiddeld label D naar gemiddeld label A. Het komende jaar zetten we deze aanpak door.

Bekijk hier het filmpje Duurzaamheid bij Rhiant:

Lees meer
De Schakel online

De Schakel online

15 december 2017

U kunt De Schakel ook online lezen 

Lees meer
Onderhoudsplanning 2018

Onderhoudsplanning 2018

15 december 2017

De geplande werkzaamheden voor 2018 stellen wij in samenwerking met onze onderhoudsaannemer de Kwaasteniet vast. Als we werkzaamheden uitvoeren, stellen wij u als bewoner op de hoogte van wat er gaat gebeuren, wanneer en door wie. Een opzichter houdt toezicht op de uit te voeren werkzaamheden.

Lees meer
Rhiant bouwt voor Philadelphia

Rhiant bouwt voor Philadelphia

25 september 2017

In samenwerking met zorgorganisatie Philadelphia heeft Rhiant het project ‘Veilig wonen aan de dijk’ ontwikkeld. Deze woonvoorziening is er op toegerust om 32 senioren met een beperking op een veilige en vertrouwde locatie te huisvesten. Verder worden er huiskamers ingericht voor dagactiviteiten. In het gebouw zal 24-uurs zorg en begeleiding aanwezig zijn.

 

Lees meer

Reviews

Volg @RhiantHIA

Wij hebben een vacature voor medewerker administratie. Reageren kan tot 19 maart 2018. https://t.co/ip4up54Zg5 rhiant.nl/organisatie/va?

Contact opnemen

De meest voorkomende vragen hebben wij al voor u beantwoord. 

Staat uw vraag er niet bij, stel dan uw vraag via ons contactformulier. 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur
Een afspraak maken (alleen in de middag)